Възстановиха профила на Борисов във „Фейсбук“

Възстановиха профила на Борисов във „Фейсбук“
A A+ A++ A

Възстановен е профилът на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов в социалната мрежа Facebook. Той беше свален, след като в организирана акция много потребители го бяха докладвали за нарушения. Преди четири дни той съобщи, че е изпратил молба до централата на Facebook в САЩ да бъде възстановен профилът му. Тогава той уточни, че всички негови профили в момента били фалшиви.

Профилът на Борисов във Facebook беше свален на 28 август, ден след създаването му. За краткото си присъствие в социалната мрежа лидерът на ГЕРБ публикува четири коментара, в които разкритикува кадровата политика на кабинета „Орешарски“. В следващите дни той обвини управляващите, че са организирали блокирането на профила му, защото ги е страх от него.

„Какво им пречеше? Имам си и аз приятели, исках да си пиша с тях“, възмути се Борисов пред журналисти в Стара Загора, а два дни по-късно регистрира и официален профил в Twitter, припомня „Дневник“.

През последните дни Борисов беше много активен в Twitter, където днес обвини Станишев заради АЕЦ „Белене“: „Ето това e дебелоочието на Сергей Станишев!!! Да правиш референдум ЗА „Белене“ и да харчиш пари за нов анализ СЕГА!!!“, написа бившият премиер.

Профилът на Борисов във Facebook в момента е следван от над 9100 души.

#Борисов #Facebook #Twitter #профил

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници