Част от София остава без вода заради ремонти

Част от София остава без вода заради ремонти
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121.
A A+ A++ A

"Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. „Доганица” кв. „Сухата река”, това съобщиха от пресцентъра на компанията.

Спиране на водоподаването се налага от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района: ул. „Витиня”, ул. „Доганица”, ул. „Железни врата”, ул. „Арабаконак”.

Във връзка с изграждане на ново сградно водопроводно отклонение по ул. „Япаджа” кв. „Враждебна”, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
местност „Япаджа”, местност „Батареята” по бул. „Ботевградско шосе” от №272 до кв. „Долни Богров”. 

Спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода” се налага във връзка с подмяна на спирателни кранове в с. Казичене, живеещи в района на с. Казичене.

Във връзка с монтаж на устройство за регулиране на налягането по водопроводната мрежа на ул. „Огюст Дозон” кв. „Симеоново, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
Ул. „Огюст Дозон”, ул. „Кичест люляк”, ул. „Акад. Стефан Аргиров”, ул. „Еловица”, ул. „Българска легенда”.

#ремонти #вода #"Софийска вода”

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници