Борисов служи на ДПС, категоричен в Бареков

Борисов служи на ДПС, категоричен в Бареков
Според Бареков ГЕРБ е жертва на лидера си. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„Действията на Бойко Борисов днес в парламента затвърждават ширещата се напоследък информация, че се е договорил с ДПС и служи на техните интереси и на БСП“.

Така тв журналистът Николай Бареков коментира в четвъртък вечерта в Пловдив проваления вот на недоверие. Според него социалистите и партията на Лютви Местан са знаели какво ще последва в Народното събрание, нищо че се правели на учудени. Поведението на „Атака“ да не участва в предварително планиран цирк като политически ход било правилно.

„Борисов обеща вотове всеки месец, а дори и един не направи като хората. Да не успееш да събереш кворум в залата и да проведеш мероприятие, което си заложил като стратегическа стъпка, не може да бъде обяснено само с липса на парламентарен опит и на политически качества“, каза Бареков, цитиран от „24 часа“. Според него има нещо задкулисно в цялата история и в крайна сметка печелят управляващите, а ГЕРБ ставал все повече жертва на лидера си.

Бареков и екипът му от предаването „България без цензура“ бяха в града на тепетата, за да чуят проблемите на пловдивчани.

#Николай Бареков #ГЕРБ #Атака #Бойко Борисов #ДПС #БСП #Лютви Местан

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници