Ясен е третият номиниран в „Музикална академия“

Ясен е третият номиниран в „Музикална академия“
Любен Христов е третият номиниран в „Музикална академия“. Снимка: TV7
A A+ A++ A

Концертът на третата вечер от старта на „Музикална академия“ представи на зрителите петимата неизвестни таланти, получили шанса да се включат в „сблъсъка на поколенията“, да придобият популярност, а защо не и да излъчат победителя в новия музикален формат на TV7.

Петима млади изпълнители влязоха в „Музикална академия“ с амбицията и шанса да станат известни – Прея, Любен, Нел, Георги и Мария. Журито бе силно добронамерено към тях, дори и Фънки. Георги Христов поиска да ги представят с двете им имена, защото харесва повече двуименните певци.

Вече е ясен и третият номиниран за елиминации. Номинираният Любен Христов коментира, че уважава легендите в академията, но е убеден, че разбиранията им са остарели. Мечтае да е звезда, фенове да го спират по улиците и да крещят името му. Изпълнението му на „Бъди какъвто си“ (в оригинал на Стенли) го изпрати на елиминации, а журито го посъветва да се върне в университета.

Тримата номинирани от трите групи участници са Петя Буюклиева, Лора Караджова и младата звезда Любен Христов. Те ще се явят на първи елиминации на концерт във вторник, 1 октомври.

#Петя Буюклиева #Лора Караджова #Музикална академия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници