Целта на Станишев била да стане еврокомисар, твърди Борисов

Целта на Станишев била да стане еврокомисар, твърди Борисов
Борисов посочи, че кметовете от ГЕРБ по време на управлението на партията, сами са заявявали, че той помага повече на другите кметове. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„Целта на Станишев е да стане еврокомисар“, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Борисов смята, че БСП иска да задържи правителството до евроизборите, за да бъде предложен Сергей Станишев за еврокомисар.

„Все един евродепутат БСП ще има. Това обаче не му е важно. Важно му е кой ще предложат за еврокомисар и затова искат да запазят това правителство дотогава. Това е целият трик. Заложници сме на този човек“, коментира Борисов, предава „Фокус”

„Само че комунистите какво правят, те са царе на това – своите пороци да ги прехвърлят на друг. Ако си добър полицай викат мафиот, ако си добър строител - казват пенсиите не дава, ако си добър управленец - те викат диктатор”, каза още той.

Борисов посочи, че кметовете от ГЕРБ по време на управлението на партията, сами са заявявали, че той помага повече на другите кметове.

„Винаги съм им казвал – всички кметове са ни равни. Те са влизали в моя кабинет по-често от всички други кметове”, отбеляза председателят на ГЕРБ и призова Станишев да се успокои и да започне да говори истини.

„Аз ще му ръкопляскам първи ако излезе и каже: „7-ми реактор за Козлодуй. Това е правилното решение. Продължаваме тази политика. Правилно е за всички”. Ето ви приоритети“, каза Борисов.

„Южен поток защо нямаше първа копка. След като Набуко падна ни остана Южен поток. Направете го, сезирайте ЕК, идете, обяснете, кажете какво ще правите, разберете се с руснаците - те това искат. Въпреки че сега и руснаците не знаят какво да правят с тях. Аз съм убеден, че като са чули какво им говори външният министър в САЩ, те тотално са се объркали”, коментира Бойко Борисов.

#Бойко Борисов #еврокомисар #ГЕРБ #БСП

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници