Любен, Неделяна и Коцето се борят за оставане в Музикална академия

Любен, Неделяна и Коцето се борят за оставане в Музикална академия
Коцето Калки прие изключително спокойно номинацията му от Любен и го успокои с думите, че той обича да се изявава на сцена.Снимка: ТВ7
A A+ A++ A

Трима артисти ще се борят за оставане в шоуто Музикална академия – Неделяна , Любен и Коцето Калки. Всеки от тях ще изпее по една песен в дует заедно с колега от неговата група. Журито има право да спаси един от тях. Другите двама ще продължат състезанието с второ изпълнение, а който ще бъде елиминиран и ще напусне академията ще зависи само от зрителския вот.

Неделяна и Любен са от групата на младите и непознати таланти. Неделяна бе номинирана от журито за изпълнието й на Мадона, а Любен бе номиниран от публиката за изпълнението му на Оейзис.

Любен е сред най-активните участници в академията . Вечният бунтар е сред най-темпераментните музиканти в къщата. Той е сред фаворите на Дичо, който в рамките на академията играе ролята на негов ментор.

Неделяна/Нел/ преди влизането си в академията е пяла предимно по клубове, затова участието и в шоуто за нея е шанс да се качи на голямата сцена.

Коцето Калки прие изключително спокойно номинацията му от Любен и го успокои с думите, че той обича да се изявава на сцена и няма нищо против да го прави често, дори и това да е на елиминации.

#Музикална академия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници