Феновете застават зад ръководството и отбора на "Левски"

Феновете застават зад ръководството и отбора на "Левски"
Говорителят на Националния фенклуб на "Левски" Димитър Байлов (вляво). Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Говорителят на Националния фенклуб на "Левски" Димитър Байлов заяви категорично, че ако някой си позволи да тръгне на война с привържениците, ще я загуби.

На специална пресконференция, заедно със собственика на "Левски" Тодор Батков и техническия директор Христо Йовов, един от представителите на синята агитка бе категоричен, че Ивайло Петев не е бил желан на стадиона, заради „заявените си пристрастия към крайния враг", съобщана Gong.bg

„Решението беше абсолютно спонтанно и това е видимо. Нищо планирано, нищо подготвено предварително. Човек, заявил пристрастия към крайния враг, няма място в "Левски", няма място при нас. Нашата постъпка, меко казана, е невъзпитана. Ивайло Петев се оказа на неподходящия момент, в неподходящото място.", коментира Байлов за насилствено сваления син екип на Петев при представянето му на "Герена".

„Плътно заставаме зад отбора. Ние не взимаме решенията, кой да е треньор, кой да играе...  Ще подкрепим безрезервно "Левски.", каза още Байлов.

Димитър Байлов коментира изказването на вече бившия директор на "Левски" Наско Сираков:

„Феновете на "Левски" едва ли не са виновни за състоянието на "Левски". Имало знамена с черепи – това е уникално. Футболистите сигурно се стряскат и не играят. И затова, че клубният автобус е изрисуван и затова в отбора нищо не се случва. Това са думи на Наско Сираков от сутринта. Хиляди фенове на "Левски" са станали фенове на Левски заради Наско Сираков.", завърши Байлов.

#"Левски" #НКП #Тодор Батков #Христо Йовов #Ивайло Петев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници