Скандални уволнения и назначения в БСП, според Румен Петков

Скандални уволнения и назначения в БСП, според Румен Петков
„Икономически интереси, които са встрани от интересите на държавата и обществото, не могат да бъдат интереси на която и да е партия, защото знаем защо се създават партиите“, каза още Петков. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„Ние имаме скандални решения на уволнения. Привикват се отделни функционери, за да се кадрува вътре в БСП“, заяви Румен Петков от БСП.

„Имаме поредица назначения, зад които не стои абсолютно нищо професионално. БСП иска чистота във взимането на такива кадрови решения”, добави Петков.

„Такива действия, когато зад тях не стои ясна мотивация, зад тях няма професионална мотивация, будят много сериозни притеснения и основателни съмнения. Например цялостната кадрова политика в регионалното министерство. Аз специално в министъра на регионалното развитие не виждам кой знае какъв експертен потенциал“, коментира бившият министър на вътрешните работи.

Петков сподели, че се предприемат определени стъпки и действия, встрани от работата на партийните органи, за които отговорност практически носи партията, но те се взимат като решения от незнаен кръг.

„Икономически интереси, които са встрани от интересите на държавата и обществото, не могат да бъдат интереси на която и да е партия, защото знаем защо се създават партиите“, каза още Петков.

#Румен Петков #БСП

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници