Мишел Бонев с нов скандал в Италия, Берлускони ще я съди

Мишел Бонев с нов скандал в Италия, Берлускони ще я съди
Мишел Бонев е с нов скандал в Италия. Снимка: www.blitzquotidiano.it
A A+ A++ A

Нов скандал избухна в Италия около личния живот на 77-годишния бивш премиер Силвио Берлускони. Актрисата и продуцент от български произход Мишел Бонев (Драгомира Бонева) заяви в своя блог, че неговата годеница, неаполитанката Франческа Паскуале, е с хомосексуални наклонности.

„Любовната история" между Паскуале и Силвио Берлускони е евтин спектакъл, тъй като Франческа е с хомосексуални наклонности и ми беше повече от приятелка", пише Бонев, като допълва, че 28-годишната неаполитанка шантажира бившия министър-председател.

Новата бомба, която хвърли българката, задейства адвокатите на Силвио Берлускони и сега те ще търсят отговорност в съда за неверни твърдения, съобщава „Кориере дела сера”, цитиран от Нова телевизия.

Това не е първият скандал, в който Мишел Бонев се замесва. Единият от 2009-а е свързан с ескорта от скъпоплатени компаньонки около Берлускони, а другият - година по-късно с италиански и български министри, заради спорното участие на Бонев на кинофестивала във Венеция с филма си „Сбогом, мамо”.

#Мишел Бонев #Силвио Берлускони

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници