Обявиха цените на билетите за Вечното дерби

Обявиха цените на билетите за Вечното дерби
Цените за Вечното дерби вече са ясни. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

По 10 лева ще платят феновете на ЦСКА и Левски, които искат да гледат на живо дербито, което ще се играе на 19 октомври, събота, от 16:00 часа на Националния стадион "Васил Левски".

Такава ще е цената на билетите за секторите "Б" и "Г" на Националния стадион, обявиха в петък "армейците" на официалния си сайт.

Касите на "Армията" до фен магазина ще работят на 16.10 (сряда), 17.10 (четвъртък) и 18.10 (петък) от 12:00 до 18:00 часа. В деня на мача 19.10 (събота), билет ще може да се закупи от касите на езеро "Ариана" и "Гурко" от 10:30 до 16:45 часа. От ЦСКА припомнят, че закупен билет не се връща на касите, независимо от това дали ще бъдете допуснат до стадиона.

Ще бъдат взети и допълнителни мерки при пропускателния режим за влизане на стадиона. Фенове, които са във видимо нетрезво състояние няма да бъдат допуснати. Децата до 14 годишна възраст трябва да имат попълнена декларация от родител и да бъдат с придружител на спортното събитие.

Цени на билетите: VIP – 50 лева (може да се закупи единствено от администрацията на стадион "Българска армия", 1-ви етаж, 4-та стая) - Сектор А – 15 лева - Сектор В – 12 лева - Сектор Г – 10 лева - Сектор "Б" (гости) – 10 лева.

#ЦСКА #Левски

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници