Джей Ло и Каспър Смарт са пред окончателна раздяла

Джей Ло и Каспър Смарт са пред окончателна раздяла
Джей Ло и Каспър вероятно вече са разделени. Снимка: www.justjared.com
A A+ A++ A

Според най-новите слухове Дженифър Лопес е пред окончателна раздяла и с последния мъж в живота си – танцьора Каспър Смарт. На 5 октомври звездата беше поканена като почетен гост на благотворително събитие във Вашингтон и мина наперено по червения килим, но без подкрепата на младото си гадже – нещо, което през последната година не ѝ се беше случвало.

Според клюкарския сайт RadarOnline.com, Джей Ло и Каспър не са заедно поне от три седмици, а причината за това е, че искрата помежду им безвъзвратно е изчезнала.

„Дженифър от самото начало знаеше, че това между нея и Каспър е временно, а не е връзка, която ще продължи завинаги“, казва източник, приближен до звездата. „Те очевидно са на много различни етапи в живота си. Тя не иска да повтаря същите грешки от миналото си и просто смяташе да се радва на любовта и вниманието му, а Смарт очакваше много повече от нея.“

Според източника, Лопес се е опитала да сложи край на отношенията си с танцьора на няколко пъти през това лято, но все ѝ е ставало мъчно за него. Нещата сега обаче изглеждали окончателни.

#Дженифър Лопес #Каспър Смарт #Джей Ло

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници