Първи Номинации „Очи в очи“ във VIP Brother

Първи Номинации „Очи в очи“ във VIP Brother
A A+ A++ A

Тази вечер в Къщата на VIP Brother 2013 Съквартирантите отново ще трябва да номинират някой от останалите участници, но днес това ще се случи „очи в очи". За първи път Съквартирантите ще се изправят един срещу друг, обявявайки на глас своя избор за Номинации пред останалите Випове.

Седмичната Номинационна игра, подготвена от BIG Brother е наречена „Аз обичам България" по едноименното предаване на Нова ТВ. Водеща на играта ще бъде Ивелина Павлова. Съквартирантите отново ще бъдат разделени на два отбора син и червен, а в ролята на капитани ще бъдат Мира Радева и Павел Чернев. В отбора на Мира ще влизат Ирина, Станка, Мишо, Пламен и Лияна, а в отбора на Павел –Тервел, Стойко, Ваня, Йоана и Мариан. На всеки един от Съквартирантите ще бъде задаван въпрос, свързан с неговите познания за България. Той ще трябва да държи кутия в ръка, в която ще бъде поставена бомба. Кутията ще гръмва при неизпълнени условия от страна на Съквартирантите. Как ще се справят отборите и кои от участниците ще се окажат подготвени по родните въпроси, зрителите ще видят тази вечер от 20:00 часа.

Пламен и Йоана отново ще разискват сложните си отношения в среднощен разговор. Предстои да разберем дали Пламен ще намери път към певицата или двамата ще сложат истински край на приятелството.

#VIP Brother 2013

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници