Без гостуваща агитка на "Армията" и "Герена" за Купата

Без гостуваща агитка на "Армията" и "Герена" за Купата
Мачовете без агитки се практикуват от дълго време във Франция и Аржентина. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Френско правило може да бъде въведено у нас, за да се изиграят мачовете за купата между ЦСКА и "Левски". Те ще бъдат на клубните стадиони, но без да присъства агитка на противника. Така ще останат по програма на 6 и 24 ноември, пише в. "24 часа".

Хаосът с двата мача от 1/8-финалите стартира още на жребия. Стадион "Васил Левски" е неизползваем по това време заради срещите на "Лудогорец" от Лига Европа. След отпадането на националите се отвориха датите на баражите, но нашите са получили покана за контроли от Беларус и Турция, като поне една ще бъде приета. По това време и младежкият ни тим има евроквалификации, в които участват трима от състава на Стойчо Младенов.

Отлагането за пролетта е напълно невъзможно заради сгъстената програма. Така остава единствено вариантът да няма гостуваща агитка.

Това се практикува от дълго време във Франция и Аржентина. Във Франция гостите нямат право на подкрепа на мачовете "Пари Сен Жермен" - "Олимпик" (Марсилия). Вариантът ще позволи и по-късен начален час на срещите.

#ЦСКА #"Левски" #Купата на България #Франция

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници