Творчески предизвикателства за номинираните във VIP Brother

Творчески предизвикателства за номинираните във VIP Brother
A A+ A++ A

В понеделник вечер ще се разиграят шестите поред Елиминации във VIP Brother 2013. Номинираните Съквартиранти тази седмица са Мариан Кюрпанов, певицата Йоана, Ирина Флорин и Мишо Шамара. Всеки от тях ще получи индивидуална задача, с която да спечели подкрепата на своите фенове и да направи още една крачка към пътя до победата.

Зрителите ще видят Мариан Кюрпанов в амплоа на актьор, но този път в истински видео клип. Моделът ще заеме главно място в заснемането на новата песен на поп фолк певицата Анелия.

На певицата Йоана ще се наложи да бъде по-искрена от всякога. Този път BIG Brother ще реши да подложи Йоко на детектор на лъжата, без да й дава право да спестява отговори в Изповедалнята.

Ирина Флорин, която е известна освен с кариерата си на музикален изпълнител, също така и с дизайнерските си успехи, ще успее да покаже талант в Къщата на VIP Brother 2013. Индивидуалното предизвикателство на певицата ще бъде свързано с подготвянето на Модна линия VIP Brother 2013. Тя ще трябва да направи ревю единствено с дрехите на Съквартирантите, съчетавайки ги по най-оригинален начин.

#VIP Brother 2013

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници