Жители на Несебър гневни на нови „прани гащи” край Мелницата

Жители на Несебър гневни на нови „прани гащи” край Мелницата
В началото на месеца гневни жители на Несебър коментираха във Фейсбук, че градът на ЮНЕСКО е заприличал на Лас Вегас. Снимка: "Флагман"
A A+ A++ A

Кичозните лампи на провлака в Несебър не бяха достатъчна украса за местните управници. Те опънаха на тях нови „прани гащи”. Снимката с авангардната бяло-зелена украса бе публикувана в най-голямата група на местните във Фейсбук - NESSEBAR - Oldest city in Europe, коментира "Флагман".

В началото на месеца гневни жители на Несебър коментираха във Фейсбук, че градът на ЮНЕСКО е заприличал на Лас Вегас.

„Хубава снимка и ужасните лампи, които вече са основния акцент на града... Някой вижда ли Мелницата случайно?!", писаха недоволните местни хора.

Според тях градът го няма, виждат се само лампи. Хиляди чужденци идват в Несебър всяко лято, за да видят античните му ценности, местните се препитават основно с туризъм.

„Час по скоро да се осъзнае този кмет, че градът не е сергия или стрелбище. Да се поставят матови стъкла или най добре отново индиректно осветление. Поредната поръчка без мисъл в главата!!!”, възмущаваха се несебърлии.

За да бъде картината напълно „издържана”, от общината опънаха и украса във формата на флагчета. С подобни евтини орнаменти бе окичен градът на празника си на 15 август т.г.

#Несъбър #мелница

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници