Nokia Lumia 800 работи след 3 месеца под вода

Nokia Lumia 800 работи след 3 месеца под вода
A A+ A++ A

Всички сме чували истории за телефони, издържали на различни предизвикателства, но следната определено ни изненада. Преди дни във Facebook страницата на шведското подразделение на Nokia се появи разказ за телефон Nokia Lumia, който е прекарал повече от 3 месеца на дъното на шведско езеро, и след като е бил открит, е продължил да работи. От Nokia Conversations ни поднасят повече детайли по случая, които идват директно от източника - Роджър Нилсон.

Той разказва как през май е бил на плаж с приятели край езерото Ивьо, което е най-голямото и дълбокото в провинция Скане. За нещастие Nokia Lumia 800 е бил оставен върху кърпа и след недоглеждане се оказал във водата. Търсенето на устройството не дало резултат и то останало на дъното на езерото. В края на август приятел на героите в историята решил да се гмурка в езерото и бил помолен да внимава за устройството.

За късмет успял да го открие на два метра под водата. Последвали: 6-часово почистване, 4-дневно изсушаване върху радиатор и зареждане и смартфонът заработил съвсем нормално. Като единствен проблем се посочва произволното намаляване на звука от време на време.

Имате ли подобна история, която да споделите?

http://conversations.nokia.com/2013/11/04/inside-story-3-5-months-underwater-nokia-lumia-800/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници