Станишев е категоричен, че в събота няма да станат ексцесии

Станишев е категоричен, че в събота няма да станат ексцесии
Станишев е категоричен, че няма да има ексцесии утре.
A A+ A++ A

"Инициираме този митинг и се обръщаме към всички граждани, които искат да се присъединят към този митинг, който има едно много ясно послание: „Да на свободата, не на омразата”.

Това заяви в парламента лидерът на БСП Сергей Станишев в петък, цитиран от агенция "Фокус". По думите на Станишев омразата се насажда с ясен сценарий за дестабилизация на страната. „Тази тенденция, която върви и се насажда и в медиите, едни и същи говорители, че който има различно мнение трябва да бъде заклеймен. Това е пряк път към фашизма”, заяви Станишев.

На въпрос кой ще носи отговорност, ако заради митинга на БСП и ДПС станат ексцесии, Станишев заяви: „Няма да станат. Ние винаги сме показвали уважение към закона. Ако някой търси ексцесии, това е друг въпрос. Вярвам, че ще се прояви разум”.

След като бе попитан кой е дал идеята митингът на БСП и ДПС да се проведе на Орлов мост, Станишев отговори с въпрос: „Вие смятате, че някой има монопол върху Орлов мост?”. При настояване на журналистите да разберат кой е дал идеята за мястото на митинга, Станишев посочи: „Наши членове”.

Митингът на БСП ще се проведе на "Цариградско шосе" и "Орлов мост" в столицата в събота на обяд.

#Сергей Станишев #БСП #митинг #ДПС #Орлов мост

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници