Мая Манолова: Исканата оставка не е идея, а ултиматум

Мая Манолова: Исканата оставка не е идея, а ултиматум
Проблемът с ранобудните като че ли е, че при тях искания няма, твърди Мая Манолова. Снимка: senzacia.net
A A+ A++ A

„Проблемът с ранобудните като че ли е, че при тях искания няма. Искането за оставка не е идея, не е предложение, то е ултиматум“, каза пред Нова телевизия заместник-председателят на парламента Мая Манолова.

По думите й диалог е невъзможен, ако едната страна крещи. „Мисля, че освен да се събудиш рано, е важно какво ще свършиш и след това. Досега не виждам идея“, подчерта Манолова.

„Опорните точки се пишат от различни хора, аз също съм писала за парламентарната група, за Изборния кодекс и други и в нашия пресцентър има достатъчно млади хора с авангардно мислене. Опорните точки затова са опорни, не са инструкция. Аз нямам притеснения да казвам истината“, каза Манолова.

 

За това дали ще има предсрочни избори, Манолова каза, че каквито и социологически изследвания да се вадят, те са достатъчно условни. „Ще има избори през май и е нормално всички да се съобразим с резултатите от тези избори. Към този момент въпросът с предсрочните избори не стои. Зависи от това как ще си свърши работата правителството, как ще се подобри животът на хората, как ще се рестартира икономиката“, подчерта Манолова.

#Мая Манолова #студенти #избори #точки #Парламент #оставка

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници