Дали тези снимки показват металната рамка на Samsung Galaxy S5?

Дали тези снимки показват металната рамка на Samsung Galaxy S5?
A A+ A++ A

Отдавна се говори, че Samsung се кани да премине към използването на метал в конструкцията на следващите си флагмански модели догодина, но освен това се появи слух, че тази екстра ще е запазена за устройствата от нова премиум F серия, а моделите Galaxy ще продължат да са с пластмасови корпуси, заради необходимостта от масовото им производство. Все още не знаем дали това ще се случи, но в интернет се появиха първите снимки на компоненти, за които се твърди, че са от Galaxy S5 или от друг от бъдещите телефони на компанията.

Кадрите идват от френския сайт Nowhereelse, който го е получил от служител, твърдящ, че работи в компания подизпълнител на Samsung, но няма конкретно доказателство за това. Според него те показват алуминиева рамка, която Samsung е поръчала за свой бъдещ смартфон. В началото на следващата година очакваме представянето на Galaxy S5 и е логично да помислим за него, но рамката може да е направена и за всеки друг смартфон на конкурентна компания.

В снимките се забелязват някои смущаващи неща - например позицията на камерата е изместена в единия ъгъл (досега компанията я центрираше), а жакът за слушалки е поставен в долната част на корпуса (обикновено е в горната). Не е изключено Samsung да реши да включи USB 3.0 порт, какъвто вече добави в Galaxy Note 3, но отворът върху рамката е много по-малък.

Рамката е с размери 143,83 х 72,27 мм, което я прави по-голяма от Galaxy S4, а това подсказва за използването на екран с диагонал поне 5". Въпреки че този компонент е метален няма доказателства, че останалата част на корпуса ще е също такава или отново ще е изработена от пластмаса. Разбира се, още не знаем дали това наистина е детайл от Galaxy S5.

http://www.nowhereelse.fr/samsung-galaxy-s5-cadre-metal-90604/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници