Майкъл Джексън сам се уби, твърди лекарят му

Майкъл Джексън сам се уби, твърди лекарят му
Според Мъри Майкъл сам се е убил, макар неволно. Снимка: www.today.com
A A+ A++ A

Д-р Конрад Мъри, който лежа в затвора по обвинения за непредумишлено убийство на Майкъл Джаксън, заяви, че Краля на попа сам се е убил.

„Не аз убих Майкъл Джаксън. Той беше пристрастен към болкоуспокояващите. Кой тогава го уби ли? Майкъл Джаксън уби Майкъл Джаксън, макар и случайно“, заяви 60-годишният Мъри, който бе осъден на 4 г. затвор за непредумишлено убийство, от които обаче излежа само 2 г., съобщи бТВ.

„Питате колко близки бяхме с него? Толкова, че държах всяка вечер пениса му, за да му поставя катетър, тъй като Джако се напикаваше нощем“, заяви още Мъри в първото си интервю, което даде след предсрочното си излизане от затвора.

„Колкото до пропофола, той сам си го набави, от Германия. Не бях съгласен с това, но той не беше човек, на когото можеш да кажеш „не“. В крайна сметка винаги ставаше неговото. Затова му давах пропофол в продължение на два месеца и половина, като постепенно го отвиквах, което постигнах 3 дни преди смъртта му“, добавя още Мъри.

„Майкъл ме молеше да му дам пропофол, за да може да спи и да не мисли. Той бе в криза в края на живота си, изпадаше в паник“", твърди Мъри. „Във фаталната нощ се е събудил и сам си е инжектирал пропофол. Но го е направил много бързо и в резултат сърцето му е спряло“.

#Конрад Мъри

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници