Новите планове GLOBUL United са за феновете на "Манчестър Юнайтед"

Новите планове GLOBUL United са за феновете на "Манчестър Юнайтед"
A A+ A++ A

Като част от партньорството си с английския футболен клуб "Манчестър Юнайтед" GLOBUL вече предлага нови абонаментни програми GLOBUL United. Трите тарифи включват безплатен достъп до съдържание, свързано с клуба, както и минути за разговори, SMS, MMS и неограничен мобилен интернет. Клиентите на абонаментна програма GLOBUL United с месечна такса 12,90 лв. ще разполагат с 300 минути за разговори в мобилната мрежа на GLOBUL и неограничен интернет трафик с включени 300 MB на максимална скорост на месец. Другите два тарифни плана GLOBUL United включват месечно 1500 минути за разговори, 1500 SMS и 150 MMS в мобилната мрежа на оператора и неограничен мобилен интернет. Този от тях с месечна такса от 19,90 лв. предлага 500 MB на максимална скорост, а срещу 24,90 лв. на месец потребителите ще получат 1000 MB на максимална скорост и допълнителни 30 минути за разговори към други национални мрежи. До края на месеца се предлагат преференциални месечни такси от съответно 9,95 лв. или 12,45 лв., валидни за два месеца при подписване на нов двугодишен договор.

Всички абонати на GLOBUL United ще разполагат с безплатен достъп до мобилна интернет страница с новини, интервюта, специални предложения и друго съдържание, свързано с "Манчестър Юнайтед". Страницата е достъпна единствено през мрежата на GLOBUL на адрес: http://manutd.globul.bg .

GLOBUL организира и промоция за всички клиенти, които се абонират за програма GLOBUL United до 22 февруари. Десет от тях ще спечелят билет за мач на отбора на стадион "Олд Трафорд" с включени самолетен билет и нощувка в хотел. Други четири билета за футболна среща на "Манчестър Юнайтед" ще бъдат раздадени в томбола, която ще се проведе в столичния търговски център The Mall на 12 февруари. В нея ще имат възможност да участват всички съществуващи клиенти на GLOBUL, които са подписали абонаментен договор или са се регистрирали като потребители на предплатени услуги до 7 февруари включително.

Подробна информация относно предложенията и промоциите на GLOBUL, свързани с "Манчестър Юнайтед", скоро ще бъде публикувана на www.globul.bg/manutd/.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници