Nokia 803 ще има 4" AMOLED екран и най-големият фотосензор в телефон

Nokia 803 ще има 4" AMOLED екран и най-големият фотосензор в телефон
A A+ A++ A

Вероятността премиерата на последният смартфон със Symbian на Nokia да се състои по време на мобилния конгрес в Барселона е голяма. Устройството може да се превърне в лебедовата песен на платформата, тъй като според предварителната информацията ще е подобаващ наследник на камерафона Nokia N8 и ще предложи дори още по-добри фотографски възможности. Последните детайли за характеристиките идват от източници на сайта BGR и те описват още по-интересна картина на това, което да очакваме.

Данните твърдят, че телефона, който засега познаваме като Nokia 803, ще е снабден с 4" AMOLED екран, а не такъв с диагонал 3,5", както твърдяха досегашните слухове. Устройството ще разполага с HDMI порт, слот за microSIM карта и NFC възможности и ще работи със Symbian Belle. Разбира се, камерата също ще е с подобаващи възможности и ще разчита на най-големият фотосензор, който досега е бил добавян в телефон. В момента Nokia N8 държи първенството в това отношение и резултатите са видими. Според информацията устройството се очаква на пазара през месец май.

http://www.bgr.com/2012/02/08/nokias-last-symbian-smartphone-the-803-4-inch-amoled-symbian-belle-and-the-largest-camera-sensor-youve-ever-seen/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници