Орландо Блум: Жените правят първата крачка

Орландо Блум: Жените правят първата крачка
Орландо наскоро се раздели със съпругата си Миранда Кер. Снимка: ЕПА/ БГНЕС
A A+ A++ A

Актьорът Орландо Блум имаше една от най-красивите жени в света – супермоделът Миранда Кер, но наскоро се раздели с нея. Двамата запазиха прекрасни отношения, въпреки че се отказаха да спасяват брака си. Те не спряха да говорят в медиите, колко много продължават да се обичат и уважават, и как ще си останат семейство заради сина си Флин.

През този месец британският актьор даде две интервюта за списанията ELLE и GQ, Германия (януари/2014). 36-годишният Блум в момента рекламира най-новия си филм „Хобит: Пущинакът на Смог“.

В интервюто Блум споделя, че най-добрият съвет по отношение на жените е получавал от майка си: "Съветът е, че всъщност жените правят първата крачка."

„Напълно влюбен съм в идеята за любовта. Може би съм с такава настройка, защото скоро изиграх Ромео на театралната сцена. Но наистина вярвам в любовта. Вярвам, че може да има специална връзка между две сърца", споделя още секссимволът.

"Жените очакват от мен да бъда герой и извън киното. Вероятно в това отношение съм разочаровал много жени. Аз съм си аз. Не съм бандит, пират или елф“, категоричен е Орландо.

#Орландо Блум #Миранда Кер #Ромео

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници