Мъж от Враца нападнал екип на Бърза помощ

Мъж от Враца нападнал екип на Бърза помощ
Медицинският екип извикал полиция, като отзовалите се за минути два полицейски екипа задържали мъжа. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Мъж от Враца бе арестуван, защото нападнал екип на Спешна медицинска помощ, извикан заради бременната жена, с която мъжът живее, съобщиха от МВР-Враца.

Доктор Здравко Ангелов, ръководител на извикания дежурен екип, съобщил, че малко след 6 часа на 1 януари е подаден сигнал, че 20-годишна бременна жена има силни стомашни болки. Линейката е пристигнала за четири минути след подаване на сигнала.

С пристигането на екипа мъжът във видимо нетрезво състояние започнал да рита автомобила, заканвайки се, че ще извади пистолет и ще ги застреля, защото се били забавили. Лекарят успял да види, че на кръста на врачанина има не пистолет, а нож, и не позволил на медицинската сестра да слезе от линейката, предава БТА.

В това време се намесили близки и съседи. Медицинският екип извикал полиция, като отзовалите се за минути два полицейски екипа задържали мъжа.

„Младата жена след това е транспортирана до спешното отделение на врачанската болница и след консултация с акушер-гинеколог е освободена за домашно лечение“, допълни д-р Ангелов.

#Враца #МВР #Ангелов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници