Lenovo Vibe Z с LTE възможности ще се продава в повече страни

Lenovo Vibe Z с LTE възможности ще се продава в повече страни
A A+ A++ A

Все още очакваме телефоните на Lenovo да достигнат и до България и с малко повече късмет това ще стане през идните седмици. Междувременно компанията продължава с премиерите на нови мобилни устройства и преди началото на изложението CES 2014 има новини за споделяне. Най-интересната е, че смартфонът Vibe Z с LTE възможности ще се продава и извън Китай - през февруари устройството ще достигне до Индонезия, Малайзия, Тайланд, Саудитска Арабия, ОАЕ и Филипините на цена при свободна продажба от 549 долара.

Това е много добра новина предвид хардуера, който предлага джаджата. В списъка с технически характеристики откриваме 5,5" IPS дисплей с резолюция 1080p, четириядрен процесор Snapdragon 800, 2GB RAM и 16GB вградена памет. Основната камера е с резолюция 13МР и бленда f/1.3, а отпред има и втора 5МР камера. Всичко това в корпус с дебелина 7,9 мм. Устройството използва Android 4.3 и има текстуриран заден панел, който напомня на този в таблета Yoga Tablet.

Освен Vibe Z компанията анонсира и три смартфона от по-нисък клас, които са лишени от LTE възможности. A859 предлага 5" IPS дисплей с резолюция 720p, два слота за SIM карти, 8MP и 1,6MP камери, четириядрен процесор MediaTek, 1GB RAM и 8GB вградена памет, която може да се увеличи чрез microSD слот. Устройството е с дебелина 9,2 мм и използва Android 4.2.2. Lenovo S930 предлага същите характеристики, но с 6" екран.

На свой ред моделът S650 е с 4,7" дисплей с резолюция 960 x 540 пиксела и камери с резолюция 8MP и 0,3MP. В останалото прилича на другите два модела - има същите процесор, памет и слотове за 2 SIM карти. Трите смартфона ще се появят на пазара на цени съответно 219, 319 и 229 долара.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници