Нападнаха с коктейл „Молотов“ дома на шеф на агенция

Нападнаха с коктейл „Молотов“ дома на шеф на агенция
Къщата на Даниел Бузов. Снимка: „Стандарт“
A A+ A++ A

Къщата на собственика на Информационна агенция „Трибали“ Даниел Бузов във Враца е атакувана в нощта срещу четвъртък. Бутилка с коктейл „Молотов“ е хвърлена през оградата в 2.30 часа, но не се възпламенила, съобщава „Стандарт нюз“.

От полицията смятат, че нападателят е оставил достатъчно годни доказателства.

Опитът да бъде изпепелена къщата е регистриран от камерите на охранителната система и записите вече са предадени в полицията.

Даниел Бузов твърди, че зад атентата стои местният бизнесмен Николай Емилов, известен като Ники Турчето. Причината според него е опит за сплашване и спиране на скандална публикация.

„На 31 декември коректно го предупредих, че на 2 януари агенцията ще пусне материал за загадъчното самоубийство на 19-годишния Стефан Георгиев“, разкри Бузов.

На 7 септември миналата година тялото на младежа бе намерено пред блок „Орбита“ 3 в квартал „Дъбника“. Според криминалистите Стефан се е самоубил, като е скочил от покрива на сградата, но близките му са на мнение, че няма никаква причина детето им да сложи край на живота си, и се борят истината да излезе наяве. Наетият от родителите адвокат Марин Марковски пък намери пропуски в разследването. Именно един от тези пропуски засяга публикацията на „Трибали“, която се появи в сряда.

„Чия приятелка е била фаталната Нина, заради която Стефан уж е скочил от блока. Може би тук е „заровено кучето“ около целия случай. Младата дама, преди да стане гадже на „самоубилото“ се момче, е била приятелка на Никола, сина на врачанския бизнесмен Николай Емилов, по-известен като Ники Турчето“, коментира Бузов.

#Враца #Стефан

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници