Радан Кънев: Сближаването на Борисов и Първанов е тревожно

Радан Кънев: Сближаването на Борисов и Първанов е тревожно
Ние сме коренно различни с ГЕРБ. Сближаването им с АБВ показва защо ние не постигаме споразумение с тях, заяви Радан Кънев. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Ние сме коренно различни с ГЕРБ. Сближаването им с АБВ показва защо ние не постигаме споразумение с тях. Знакът на симпатия към Георги Първанов трябва да тревожи всеки десен симпатизант на ГЕРБ. Това ограничава шанса да говорим за промяна в партията, заяви лидерът на ДСБ Радан Кънев пред Би Ти Ви.

Коментарът е по повод изказване на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов в събота, че би могъл да намери общ език с Георги Първанов и Ивайло Калфин заради националните приоритети.

„Дебатът за оставка на това правителство го водим ние. Аз бях първият български политик, който каза, че след избора на Делян Пеевски това управление няма бъдеще. Трябва да има доверие, за да се управлява. След като издигаш такава кандидатура, значи нямаш доверие, че ще се справиш. Никой не може да свали едно правителство в демокрация. Изборът е в ръцете на ДПС и БСП. Те сами трябва да си подадат оставката. Трябва да има алтернатива“, коментира Радан Кънев.

#Георги Първанов #Бойко Борисов #Радан Кънев #БСП #ДПС #АБВ #ГЕРБ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници