ГЕРБ пита ДПС: Какво и откъде го знаете?

ГЕРБ пита ДПС: Какво и откъде го знаете?
„Подобно поведение и говорене доказва, че очевидно Местан и Цонев знаят нещо повече от останалите български политици и граждани“, казват от партията. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„По повод днешните изявления на високопоставени хора от ДПС, че „съвсем скоро хората ще разберат още неща за ГЕРБ“, от ПП ГЕРБ за пореден път питаме всички компетентни органи откъде ДПС разполагат с подобна информация“, заявяват от партията на Бойко Борисов.

„Изказванията на Йордан Цонев категорично повтарят изявленията на председателя на ДПС Лютви Местан, който преди няколко седмици също заяви, че предстоят да излязат още записи за ГЕРБ и Бойко Борисов“, посочват от ГЕРБ.

„Подобно поведение и говорене доказва, че очевидно Местан и Цонев знаят нещо повече от останалите български политици и граждани. Парадоксално е, че докато вървят дела за подслушвания, всеки ден от националния ефир обикновени народни представители ни плашат с предстоящи разкрития“, казват от партийната централа.

ГЕРБ поставят и следните въпроси: Откъде висшето ръководство на ДПС знае за предстоящи неща, които ще излизат за ГЕРБ? С какви данни разполагат Местан и Цонев, за да говорят подобни неща по медиите? Откъде имат тази информация, за която предричат? ДАНС или други служби информират ли предварително ръководството на ДПС за различни акции и разработки? Изтича ли информация от българските служби към лидерите на ДПС?

„За да получи българското общество отговори на всички тези въпроси, от ГЕРБ се обръщат към прокуратурата да разпита Лютви Местан и Йордан Цонев откъде разполагат с информацията, за която говорят“, завършват от ГЕРБ.

#ГЕРБ #ДПС #Бойко Борисов #Йордан Цонев #Лютви Местан

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници