Калфин: Въпросът е принципен, а не за място в листата

Калфин: Въпросът е принципен, а не за място в листата
„По този път вървим зле, има пълен нихилизъм, омраза, недоверие. Отговорни за това сме всички“, завърши Ивайло Калфин. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„Проблемът не е да вляза в листа на избираемо място, въпросът е принципен“, заяви Ивайло Калфин на пресконференция на инициативата АБВ.

„Изпратих писмо, с което помолих процедурата по моите номинации за евроизборите да бъде спряна в БСП. Благодаря на всички тези, които са се сетили, повярвали са ми, предложили са ме“, сподели Калфин.

„Имах няколко разговора с ръководството на БСП, на тези разговори аз имах възможност да чуя много добра оценка за работа си и тяхно виждане за мое място в листата на БСП“, коментира той.

„За мен е важно целият този авторитет да го използвам, за да може нещо да се промени в българската политика“, добави Калфин.

„У нас властва конфронтацията, в последните години особено силно. Проблемът е с липса на единение на обществото в национални каузи. В предишното управление видяхме и подземието на задкулисието. По този път вървим зле, има пълен нихилизъм, омраза, недоверие. Отговорни за това сме всички“, завърши Ивайло Калфин.

#Евроизбори 2014 #Ивайло Калфин #БСП АБВ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Акценти

Инбет Казино