Маргарита Попова: СРС-та са катастрофа за хората

Маргарита Попова: СРС-та са катастрофа за хората
Според Попова резултатите от нерегламентираното използване на специални разузнавателни средства са катастрофални за хората. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Незаконното използване на СРС-та е пошлост, която не знам по какъв начин можем да преодолеем, за да въдворим порядък в обществото, заяви вицепрезидентът Маргарита Попова пред БНР.

Попова припомни за работата си като министър на правосъдието в кабинета на ГЕРБ.

„Моята работа по Закона за СРС-та беше възложена тогава от министър-председателя, въпреки че по закон с този въпрос се занимава министърът на вътрешните работи. Аз в началото проявих недоумение защо министърът на правосъдието трябва да се занимава с този закон, но след това осъзнах, че министър-председателят не е сбъркал. И сега съм на това мнение – министърът на правосъдието трябва да се занимава със Закона за специалните разузнавателни средства“, заяви Попова.

Според нея резултатите от нерегламентираното използване на специални разузнавателни средства са катастрофални за хората.

„Не може ние от сутрин до вечер да се занимаваме с това кой с кого е говорил, кой къде е ходил“, категорична бе вицепрезидентът.

#Маргарита Попова #Попова #СРС #подслушване

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници