Илияна Раева: Най-красивите битки са, когато побеждаваш себе си

Илияна Раева: Най-красивите битки са, когато побеждаваш себе си
Илияна Раева. Снимка: Личен архив
A A+ A++ A

Най-успешните и красиви битки, които съм печелила, са тези, в които съм побеждавала себе си, написа Илияна Раева на страницата си във Фейсбук.

В моя спорт директен противник няма! На килима пред многохилядната публика се бориш със страха, вълнението и емоциите си. Никога не изпитах страх! Обожавах да играя пред препълнените трибуни и да усетя възхищението и бурните им аплодисменти. Битката се състоеше в укротяване и контрол на емоциите и вълнението! Стотиците повторения на този житейски урок, преподаван ми по най-прекрасния начин от Съдбата - със спорт по световните подиуми, възпитаваха, укротяваха, възпламеняваха... градяха!

Великото чувство, родено от тази борба със себе си, твореше не само качества, а и оформяше вярата ми.

Исках да изясня следното: Занимание със себе и съдържащата необятност битка със собствената неизчерпаема палитра на противоречия са категоричен приоритет за личността ми пред осъзнатото губене на време за безмислена битка със завистта, злобата, лъжата и несправянето с комплексите на определена група човеци!

Животът е миг и трябва да го изживеем с необходимия духовен потенциал и респект, а не да го пропилеем с човешка глупост!

#Илияна Раева

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници