Цвети Пиронкова: Не чета нищо за себе си, а си гледам работата

Цвети Пиронкова: Не чета нищо за себе си, а си гледам работата
Годината започна страхотно за Цветана Пиронкова, която спечели първата си титла от веригата WTA, триумфирайки в Сидни. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

В тениса турнирите са всяка седмица, имаме много възможности. За мен тази титла е нещо, което ще ме топли в годините напред. Това е едно постижение, което аз толкова много исках и толкова много чаках, и сега му се радвам изключително много. В крайна сметка след две седмици идва друг турнир, така че може би ми дава по-голяма увереност, коментира тенисистката Цветана Пиронкова в интервю за предаването "Зона спорт" по Би Ти Ви, в което говори както за професионалния си път.

Годината започна страхотно за Цветана Пиронкова, която спечели първата си титла от веригата WTA, триумфирайки в Сидни.

Интересното беше, че отварайки някои медийни източници, там пишеха някакви много страшни заглавия, че едва ли не съм се провалила, едва ли не свърши вече всичко и т.н., което за мен бе много странно. В ежедневието си, когато срещах хора, всички бяха изключително позитивни и всички осъзнаваха, че все пак това е спорт. Не можеш винаги да си в страхотна физическа форма, не може винаги да си страхотно мотивиран, има моменти, в които не можеш да се представиш по най-добрия начин“, коментира Пиронкова.

Професионалното нещо, което можеш да направиш е просто да не четеш нищо, което се пише за теб, а просто да си гледаш работата“, допълни тя.

#Цветана Пиронкова #Пиронкова #тенис

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници