Кметицата на Берковица сменя Фидосова в Монтана

Кметицата на Берковица сменя Фидосова в Монтана
„Дойдох лично да я направя, така че госпожа Каменова, кметът на Берковица, е областният ни ръководител за Монтана“, каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Снимка: tribali.info
A A+ A++ A

Димитранка Каменова е новият областен координатор на ГЕРБ в Монтана, обяви лидерът на партията Бойко Борисов на среща с местната структура.

„Срещнахме се с организацията, с кметoвете, разговаряхме по различни партийни теми, които са си наша работа. Отдавна трябваше да се направи тази смяна тук, даже аз мислех, че е направена, защото още преди шест месеца съм казал да се направи, но се оказа преди няколко дни, че не е направена“, коментира Борисов.

„Дойдох лично да я направя, така че госпожа Каменова, кметът на Берковица, е областният ни ръководител за Монтана“, каза още той.

„Пожелахме успех на госпожа Фидосова в частния бизнес и оттук-нататък партията ще бъде представена в областта от кмета на Берковица. Ще отговаря за цялата област, госпожа Каменова, сериозна жена, има нашето доверие. Единодушно беше приета от всички, накарах ги да гласуват, и след това си поговорихме по актуални теми. Аз очаквах, че това е станало преди шест месеца“, добави Бойко Борисов.

На въпрос, защо смяната не е станала, той отговори: „Питайте Местан, защото той знае разговорите ми и ще ви каже откъде е разбрал. Ще го оставя в тайна, за да ви подскаже Местан“, посочи бившият премиер.

Искра Фидосова подаде оставка като областен председател на ГЕРБ Монтана в края на октомври 2013 г., предава „Фокус“.

#ГЕРБ #Искра Фидосова #Димитранка Каменова #Бойко Борисов #областен координатор #Монтана #Берковица

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници