Борисов: ДПС купува цели села в Монтана

Борисов: ДПС купува цели села в Монтана
По цели села купуват ДПС - от това, което ми разказаха нашите симпатизанти на ГЕРБ", каза Борисов. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„ДПС купува цели села в Монтана“, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„Трябва да се мобилизираме максимум за изборите, защото това, което чух от хората тук, ме вдивява - че ДПС купуват по цели села. По цели села купуват ДПС - от това, което ми разказаха нашите симпатизанти на ГЕРБ. Отиват при арендаторите или при кметовете и там, където предимно е ромско население, буквално си купуват села. Просто не ми се вярваше, но това го говорят“, коментира Борисов.

Той посети Монтана, където представи новият областен ръководител на ГЕРБ Димитранка Каменова, която смени от поста Искра Фидосова.

На въпрос дали Фидосова остава член на партията Борисов заяви: „Това е нейна работа – дали ще остане член на ГЕРБ, или ще напусне. Надявам се да остане, но това си е нейно право. В ръководството няма да бъде, нито на областната, нито на градската организация. И им казах на колегите, че съм благодарил навремето, когато напусна Изпълнителната комисия и депутатския пост, тогава изрично бях казал - и областен ръководител. Тогава си мислех, че това е изпълнено", коментира Борисов, предава „Фокус“.

#Бойко Борисов #ГЕРБ #ДПС #Монтана #купуване на гласове

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници