Местан: Вотът на недоверие бе политическа грешка на ГЕРБ

Местан: Вотът на недоверие бе политическа грешка на ГЕРБ
A A+ A++ A

„Има много проблеми на сигурността на България и на българските граждани, които несъмнено трябва да се решават от Цветлин Йовчев и екипа му. Но точно тази тема за искане на вот на недоверие беше голяма политическа грешка от страна на колегите от ГЕРБ“, заяви лидрът на ДПС Лютви Местан в студиото на bTV.

Той добави, че все пак е имало смисъл от вота, понеже са се получили дебати по темата и хората са видели две коренно различни концепции относно управлението на МВР.

„Аз мисля, че спорът между Цветан Цветанов и Делян Пеевски също е оздравителен. Трябва да спрем да говорим за задкулисието като абстрактно понятие, защото в последните месеци се вижда, че задкулисието има своето проявление в лицето на лидерите на ГЕРБ“, коментира председателят на ДПС.

Той даде за пример факта, че Делян Пеевски се е срещал четиридесет пъти с Цветан Цветанов, докато той е бил вътрешен министър до март 2013 година.

„Задкулисието се изразява в двуличието на ГЕРБ - осем месеца те организират бунтове, опитаха се да изкарат Делян Пеевски като политическото зло, а се оказа, че те с години са се срещали задкулисно с него и са разчитали на неговата помощ и гръб“, добави лидерът на ДПС.

#Лютви Местан #ДПС #ГЕРБ #Делян Пеевски #Цветан Цветанов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници