Мег Райън: Ако бях журналистка, щях да съм по-щастлива

Мег Райън: Ако бях журналистка, щях да съм по-щастлива
Мег Райън искала да е журналистка. Снимка: chatterbusy.blogspot.com
A A+ A++ A

Холивудската актриса Мег Райън от малка искала да е журналист. В интервю, публикувано от showbizspy, тя споделя, че във филмовата индустрия влиза само за да може да финансира онова, което обича, а това е журналистиката.

„Основната ми цел на 18 години беше да стана журналистка. В началото се снимах в рекламни клипове само за да мога да си платя образованието по журналистика в Ню Йорк“, разказва актрисата и признава, че в началото на кариерата й е било трудно да разбере актьорството и че малко се е страхувала от света.

„На 19 години заснех първия си филм „Rich and Famous“ и за целия филм имах да науча десетина изречения, но и това ми беше притеснително да кажа пред камерата“, продължава с откровенията си Мег.

Актрисата всъщност подчертава, че никога не е успяла изцяло да се отпусне и че не обича славата и това, което тя носи. „Все още съм раздвоена по отношение на славата. С времето се научих, че не е от значение колко си успешен и известен, защото на следващата крачка може да направиш фатална грешка за кариерата си. Мисля, че в живота бих била по-щастлива, ако съм журналистка“, обяснява още актрисата.

#Мег Райън

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници