Microsoft не са особено ентусиазирани от Android устройства на Nokia

Microsoft не са особено ентусиазирани от Android устройства на Nokia
A A+ A++ A

По време на конференцията на Microsoft в Барселона Джо Белфиоре взе отношение и по въпроса с представените от Nokia телефони с Android. Белфиоре отказа да коментира директно случая, но с усмивка сподели, че в Microsoft са доста ентусиазирани от някои неща, които прави Nokia, а от други не чак толкова. В същото време Белфиоре уточни, че "Ние поддържаме Nokia, независимо какво правят те".
Напълно според очакванията Белфиоре не представи Windows Phone 8.1, но все пак сподели някои неща за новото издание на мобилната операционна система. Според него всички актуални смартфони с Windows Phone 8 ще получат ъпдейта. Белфиоре потвърди, че потребителите ще могат да инсталират приложения на SD карти, а хардуерните бутони вече няма да бъдат задължителни за производителите, което ще спомогне за пускането на по-евтини устройства. Белфиоре също така потвърди и поддръжката на устройства с 2 SIM карти.
От своя страна Ник Паркър пък представи актуален списък на OEM партньорите на Microsoft за Windows Phone, който към днешна дата включва Samsung, HTC, Nokia, Foxconn, Huawei, ISR, Lenovo, Karbonn, LG, ZTE, Xolo и Longcheer.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници