Михаела Филева и Вензи сменят музиката с танци в Dancing Stars

Михаела Филева и Вензи сменят музиката с танци в Dancing Stars
A A+ A++ A

И двамата пеят, и двамата са на сцена – всеки със своя индивидуален стил. Те са опасно близки, защото са най-успешните млади изпълнители на музикалната сцена в България. Сега двамата ще ги свързва още нещо – танците.

Вензи и Михаела Филева ще излязат на танцовата арена на Dancing Stars на 11 март, предолявайки своя общ страх от ... поддръжките.

„Трагедия“ – така определи Михаела Филева своите умения в стандартните и латино танци, а най-много иска да се пробва в румбата. Единствено има опит в кънтемпорари стила в ученическите си години. Сега преодолява страха си от стандартните танци заедно с професионалния танцьор Светльо.

„Много ми помага, надъхва ме и ще мачкаме наред, много ще се постарая“, сподели Михаела. Певицата на годината има дори контузия от танци като малка – сцепила си главата при поддръжка.

„Сега е смешно, но иначе никак не беше“, допълни тя.
Страх от поддръжки има и Вензи, който пък ще бъде отговорен за своята чаровна партньорка Ралица. „Никога нищо не съм танцувал, не се чувствам уверен на дансинга“, заключи той. Въпреки че като музикант има много добре развито чувство за ритъм, Dancing Stars е огромно състезание с него самия.

#Вензи #Михаела Филева #Dancing Stars

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници