Българска организация прави шествие в подкрепа на Русия

Българска организация прави шествие в подкрепа на Русия
Гражданска инициатива „България подкрепя политиката на Русия” организира пресконференция на тема „Защо подкрепяме политиката на Русия” в петък, а след това и шествие до руското посолство в София. Снимка: www.cross.bg
A A+ A++ A

Гражданска инициатива „България подкрепя политиката на Русия“ организира пресконференция на тема „Защо подкрепяме политиката на Русия“ в петък, а след това и шествие до руското посолство в София.

„Събитията от последните месеци в Украйна са част от завоевателната политика на държави агресори, които стъпка по стъпка колонизират целия свят под различни фалшиви лозунги. От 20 години тези агресори влагат милиарди долари, за да подготвят Украйна за днешния финален момент на превземането й и тоталното й разграбване и заличаване като народ и държава чрез различни лостове, точно така както направиха с България“, се казва в позиция на организацията.

Според членовете на Гражданската инициатива българският народ не може да се съгласява с „безумното поведение на политиците ни, които обслужват колонизаторите и без допитване до народа са легитимирали незаконната власт в Украйна“.

#Русия #Украйна

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници