Левски ще търси реванш от ЦСКА тази събота

Левски ще търси реванш от ЦСКА тази събота
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

ЦСКА и Левски ще се срещнат отново тази събота - 15 март, пак от 16:15 часа на нац. ст. "Васил Левски".

Пълната програма за плейофите по дати и часове трябва да бъде одобрена във вторник от БФС, но от news7.bg разкриха плановете за първия уикенд.

В събота от 16:15 ч. "червени" и "сини" се изправят в първия плейофен мач между двата отбора през този сезон, а претендентите за титлата ще се срещнат в неделя от 19:30 ч. в първи четвъртфинал от турнира за Купата на България, предаде "Гонг".

Програмата беше променена след успешното представяне на Лудогорец в турнира Лига Европа и участието на шампионите в осминафиналната фаза на надпреварата.

Първият четвъртфинален двубой срещу Литекс ще се играе в неделя в Ловеч, а реваншът е назначен за 2 април на стадион "Лудогорец арена" в Разград. По този начин Литекс, който трябваше в неделя да посрещне Черно море в мач от първия плейофен кръг на шампионата, ще направи това още в четвъртък. "Оранжевите" и "моряците" ще имат честта да открият плейофната фаза на първенството в 17:30 ч. на Градския стадион в Ловеч.

В петък пък започва битката и във втората седмица, като двубоят, с който се открие e между Славия и Нефтохимик от 15:30 ч. на стадиона в квартал "Овча купел".

В неделя е и битката за Пловдив между Ботев и Локомотив. Двубоят е с начален час 14.00 на клубната база на "канарчетата" в квартал Коматево.

#Левски #ЦСКА #БФС #"А" група

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Акценти

Инбет Казино