Повече детайли за Nokia Lumia 630 плюс видео в действие

Повече детайли за Nokia Lumia 630 плюс видео в действие
A A+ A++ A

Дни преди 2 април, когато очакваме Nokia официално да представи смартфона Lumia 630, в интернет се появиха нови детайли за техническите му характеристики, а освен това вече има и клипове на телефона в действие. Оказва се, че в някои магазини в Китай вече има промоционални постери на Lumia 630, които посочват и детайли за спецификацията на устройството.

Според новите данни очакваме да видим 4,5" дисплей с WVGA резолюция, четириядрен чипсет Snapdragon 400, 1GB RAM и 5MP камера. Nokia Lumia 630 ще е лишен от светкавица и хардуерен бутон за камерата, а бутоните за управление ще са виртуални. За пръв път при Windows Phone ще бъде включена и опция за работа с 2 SIM карти. Очаква се продажбите в Китай да започнат в средата на април на цена около 120 евро.

Междувременно в интернет се появиха и клипове, които показват телефона в действие. Имат ниска резолюция, но все пак дават известна представа за промените в Windows Phone 8.1. Виждат се виртуалните бутони за управление, новия център за нотификации, ново приложение за слушане на подкасти, нов софтуер за FM радио, нов дизайн на магазина за приложения, променена камера и опцията за използване на фонови изображения за основния екран.

http://winp.cn/portalthread-1357639-1-1.html
http://www.nowhereelse.fr/photos-nokia-lumia-630-95845/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници