Бориса отсече: Жоро е Къртицата!

Бориса отсече: Жоро е Къртицата!
Бориса е категорична, че Жоро е Къртицата. Снимка: ТВ7
A A+ A++ A

Оцелялата след елиминационния тест Бориса Тютюнджиева няма да оплаква самотата си в Изолатора, а ще продължи с интересните тактики. Случайно или не, тя ще напише своето убеждение коя е Къртицата в лагера. ММА звездата Георги е изборът на Тютюнджиева, която стана жертва на своите съотборници в съботните номинации.

След като напусна Базата завинаги, Христина Русева сподели, че Жоро и Илиян Киряков са нейните заподозрени за саботьори и че не се тревожи от факта, че съпругът й остава в компанията на бившата си любовница Виктория. Христина заяви, че в елиминационния тест е зачерквала онова, за което е сигурна, че не е вярно.

Кратка ретроспекция на събитията, предшестващи номинациите миналата седмица, ще хвърли светлина върху решението на Групата да забие копията си пред Бориса.

В понеделник вечерта огненият характер на Костя, който го изправи в директни конфликти в началото на играта, отново започва да дирижира хора и стратегии. Този път под прицела на Костя ще застане охранителят Емил Каменов, чието просташко поведение стои в основата на конфликта „интелект“ срещу „мускули“. Новаторските идеи на Воротнюк ще намерят най-фините пътеки за пренастройване на симпатиите в Базата.

#Бориса Тютюнджиева #Къртицата #Христина Русева #Илиян Киряков #Емил Каменов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници