Борисов: Половинчати санкции срещу Русия нямат смисъл

Борисов: Половинчати санкции срещу Русия нямат смисъл
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви, че няма нужда икономически санкции срещу Русия, след като в досегашните санкции не са включени петролни, газови и атомни компании. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви, че няма нужда икономически санкции срещу Русия, след като в досегашните санкции не са включени петролни, газови и атомни компании. Изявлението бе направено в кулоарите на Народното събрание.

„Знаете, моето първо изказване беше, че или сме за пълни санкции срещу всички компании, или да няма санкции, защото половинчати санкции ще ударят България. Тогава казах, че ако Орешарски предложи такова нещо бих го подкрепил. За съжаление, все още БСП говори едно, правителството - друго, Кристиан Вигенин - трето на Консултативния съвет, не мога да им схвана позицията. Затова решихме днес ще се събере нашата група, имаме среща и с руския посланик. По темата санкции ще помислим по-сериозно. Защото действително тук позицията ни трябва да бъде по-ясна, защото няма такава от страна на правителството”, коментира Борисов, цитиран от "Банкеръ".

#ГЕРБ #Бойко Борисов #Русия #БСП #Кристиан Вигенин

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници