Страхил Ангелов: Ако влязат още 100 000 бежанци, ще остана без заплата

Страхил Ангелов: Ако влязат още 100 000 бежанци, ще остана без заплата
Според Ангелов парите, които се дават за бежанците, могат да отиват за семействата с репродуктивни проблеми. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Като влязат още 100 хиляди бежанци, и аз няма да мога да получавам заплата, заяви депутатът от „Коалиция за България“ Страхил Ангелов.

Ангелов бе поканен в Би Ти Ви да коментира темата за хората с репродуктивни проблеми, които по думите му са над 200 хиляди. Той подчерта, че не е искал да ги обиди с репликата си в сряда: „В Турция в момента има около милион души бежанци, които не са само от Сирия. Когато влязат тука още 50 хиляди бежанци, са напълно достатъчни, за да остане проблемът с инвитрото на заден план“.

„Казах, че можем да си внесем бежанци, за да се реши проблемът с инвитрото, на реплика на Снежана Дукова, която заяви, че парите за оградата с Турция могат да се използват за инвитро процедури и социални дейности“, заяви Страхил Ангелов.

Според него парите, които се дават за бежанците, могат да отиват за семействата с репродуктивни проблеми. „Но когато у нас влязат още 50 хиляди бежанци, тези проблеми ще останат на заден план. Не съм засягал хората, които имат такива проблеми“, отново подчерта Ангелов.

#Коалиция за България #Страхил Ангелов #Ангелов #бежанци

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници