Бойко Борисов: Като слушам спортната министърка, все едно съм на театър

Бойко Борисов: Като слушам спортната министърка, все едно съм на театър
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира, че обича да слуша изказвания на министъра на спорта Мариана Георгиева. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира, че обича да слуша изказвания на министъра на спорта Мариана Георгиева, защото се чувства като на театър.

„Сутринта слушах по Би Ти Ви спортната министърка и просто все едно бях на театър, толкова ми беше интересно. Трябва по-често да говори, ще я слушам винаги, защото ми е страшно симпатична, толкова хубаво говори, че е действително голямо удоволствие“, заяви Борисов, цитиран от „Дневник“.

Георгиева заяви в сутрешния блок, че ще защити инвестициите в спортни площадки и политиката на правителството в областта на спорта.

Като разбра, че Мариана Георгиева ще участва в парламентарния контрол в петък, Борисов каза, че задължително ще присъства.

„Това е прекрасно – значи за този контрол ще дойда. Няма да задавам въпроси, само ще слушам. Тя така хубаво говори и така си вярва. Много интересно как правят сметките – аз говоря за построени неща“, добави бившият премиер.

#ГЕРБ #Бойко Борисов #Борисов #Мариана Георгиева #Георгиева

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници