Зрителите посочиха Киряков за Къртицата

Зрителите посочиха Киряков за Къртицата
Киряков е заподозреният от зрителите за Къртица. Снимка: ТВ7
A A+ A++ A

След оспорвано гласуване в петък вечер Илиян Киряков е заподозрян от зрителите на TV7 за саботьорът в "Къртицата 2". Футболната легенда събра 31,3% от вота на аудиторията и ще се изправи на Елиминационен тест в събота срещу този Участник, пред когото Групата забие най-много копия.

Междувременно новият жокер в Базата беше ковчеже, в което има ключодържател във формата на боксови ръкавици, както и камъчета в розово и синьо. Мини размерите на боксовите ръкавици бяха изтълкувани като вид детска играчка. Участниците обсъдиха кои сред тях имат деца, кой има връзка със спортовете, за които са нужни такива ръкавици.

В петък вечер участниците преминаха през играта "Центрофуга с тестиси". В Преддверието Групата беше разделена на два отбора. Само четирима Участници от всеки тим трябваше да вземат участие в Преддверието.

Дамите трябваше да вадят с уста свински тестиси и да ги подават на въртящия се на центрофугата мъж. Целта на всеки от отборите беше да извади по 21 тестиса. Гергана подаваше животинския орган на Борислав, който се пречупи още в началото на изпитанието и се отказа. Така той направи задачата на Константин и Виктория невъзможна и първият отбор се провали.

Синхронът и издръжливостта на втория отбор бяха на ниво и Ивайла, Емил Русев, Евгени и Бориса успяха да си извоюват по-добри условия за справяне с Голямата битка, която ще се проведе на Арената в събота вечер.

#Илиян Киряков #Къртицата 2

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници