Психологът на "Къртицата 2" разкри профилите на участниците

Психологът на "Къртицата 2" разкри профилите на участниците
След тежка вечер Заселниците отиват на лов. Снимка: ТВ7
A A+ A++ A

Психологът на "Къртицата 2" Ани Владимирова разкри психологическите профили на участниците в шоуто, според техните роли в Базата. Според нея Бориса Тютюнджиева играе ролята на прима балерина в Базата и ще остане недосегаема за всички мъжки мераци. Емил Каменов тя определи като характерен български пръч, в най-хубавия смисъл на балканската ни действителност.

Владимирова призна, че в хода на играта е изключително впечатлена от ММА боеца Георги, когото нарече „момче от сой” с интересна житейска история. Най-голяма изненада за психоложката е руснакът Костя Воротнюк, когото тя определи като голям стратег и тактик.

Във вторник вечер ловната дружинка в Базата ще бъде сформирана след старателен анализ, кой е най-трезвен. Пиянският запой за рождения ден на Костя остави супергероите в безпомощно състояние, а точния прицел нужен за поредния лов се падна на Евгени Иванов-Пушката, Георги, Борислав, Емо Каменов, Бориса и самия рожденик.

Снощните емоции върнаха добрия тон обратно в отношенията между топмодела Бориса и охранителя Емо Каменов. Хубавицата, която даде на съд гарда от Монтана, призна че го обича и че знае, колко добър човек е всъщност.

#Къртицата 2 #Базата #Ани Владимирова #Бориса Тютюнджиева

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници