Ген. Атанасов: Резултатите от проверката по случая „Лясковец“ са поръчкови

Ген. Атанасов: Резултатите от проверката по случая „Лясковец“ са поръчкови
Няма изненади след проверката по случая „Лясковец“, защото тя е възложена от Инспектората на МВР, заяви ген. Атанасов. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Няма изненади след проверката по случая „Лясковец“, защото тя е възложена от Инспектората на МВР, а не от безпристрастна институция. Предубедени са тези, които обявиха резултатите, заяви генерал Атанас Атанасов от ДСБ в студиото на Нова телевизия.

„Една седмица преди да приключи проверката, вътрешният министър излезе по телевизията и заяви, че главният секретар не е виновен. Тоест той от телевизионния екран поръча на Инспектората какви трябва да бъдат резултатите“, коментира Атанасов.

Според експерта при проверката е трябвало да се търси отговор на въпроса трябвало ли е да бъде използван специализираният отряд за борба с тероризма за решаването на подобна ситуация. Той изрази мнение, че спецотрядът трябва да бъде обучаван за справяне с други ситуации, а не да се занимава с хора с психически отклонения, които би могло с една елементарна операция да бъдат неутрализирани.

#Атанас Атанасов #Атанасов #Лясковец

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Закон и ред
Последно от Закон и ред

Всички новини от Закон и ред »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници