"Игрите на глада: Възпламеняване" с най-много награди MTV Movie Awards

"Игрите на глада: Възпламеняване" с най-много награди MTV Movie Awards
Джош Хътчерсън ликува с две награди, получени за "Игрите на глада: Възпламеняване". Снимка: ЕПА/ БГНЕС
A A+ A++ A

Филмовите награди на музикалната телевизия MTV бяха раздадени на бляскава церемония в неделя вечер. Най-много статуетки със златни пуканки обра втората част от трилогията "Игрите на глада". Блокбъстърът спечели приз за най-добър филм, а главните актьори в лентата - Дженифър Лорънс и Джош Хътчерсън, грабнаха награди съответно за най-добра акриса и най-добър актьор.

Хътчерсън почете паметта на Филип Сиймор Хофман, който изигра Плутарх в "Игрите на глада: Възпламеняване". "Зная, че ако Филип беше тук, щеше да каже, че това е много готино. Да го имаме в нашите филми е едно от най-готините неща в света. Той е един от актьорите, на които съм се възхищавал през целия си живот. Тази награда е и за него", каза актьорът, когато заедно със Сам Клафлин получи наградата за филм на годината.

Джаред Лето получи поредното си отличие за ролята си на ХИВ-позитивен в "Клубът на купувачите от Далас". Той отнесе у дома наградата за най-добра трансформация на екрана.

Най-добрият комедиен актьор е Джона Хил за "Вълкът от Уолстрийт", а Зак Ефрон бе отличен за най-добро изпълнение без тениска. Марк Уолбърг получи наградата на поколенията.

#Игрите на глада #Дженифър Лорънс #Филип Сиймор Хофман

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли забраната за реклама на хазарт в медиите