Вече можете да изтеглите Windows Phone 8.1

Вече можете да изтеглите Windows Phone 8.1
A A+ A++ A

Както подсказаха слуховете, от днес Microsoft започна разпространението на Windows Phone 8.1 към всички, които са се регистрирали в програмата за разработчици на компанията. Представената по време на конференцията Build платформа включва много промени, сред които нов център за нотификации, дигиталният асистент Cortana, нови опции за персонализация на началния екран и много други.

Добрата новина е, че няма нужда да сте разработчик, за да изтеглите обновяването. Достатъчно е да се регистрирате безплатно със своя акаунт от Microsoft в сайта на програмата Windows Phone App Studio и създадете в него проект. След това в телефона си с Windows Phone 8 трябва да изтеглите специално приложение от Windows Phone Store, което ще активира достъпа до ъпдейта.

Имайте предвид, че това ще наруши гаранцията на телефона ви, докато производителят не пусне официално ъпдейта за него, тъй като няма възможност за връщане на предишната версия на платформата. Ако сега инсталирате WP 8.1, той ще обнови само софтуерната платформа на телефона, но не и допълненията от конкретния производител. Например Nokia обеща допълнителни подобрения, които ще се възползват от промените в платформата, но те ще дойдат през лятото с Lumia Cyan.

http://www.theverge.com/2014/4/14/5612322/windows-phone-8-1-download-features

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли забраната за реклама на хазарт в медиите